In vergelijking met het klassieke alarmsysteem van vroeger, zijn de hedendaagse technieken veel meer dan alleen maar dat.

Het JABLOTRON 100-reeks alarmsysteem is geschikt voor de beveiliging van grote en kleine ruimtes volgens de klassieke peri -en volumetrische detectie. Met slimme functies kunt u bijvoorbeeld het licht aandoen of de garagepoort openen. Het alarmsysteem is op afstand te bedienen via de MyJABLOTRON-app en u kunt het aansluiten op een meldkamer. 

Maak uw pand veiliger en geniet van echte rust en zekerheid met 100% veilige autorisatie.

Jablotron producten zijn zo goed als allemaal gekeurd door het ministerie binnenlandse zaken afdeling veiligheid en preventie, en dragen dovendien het INCERT kwaliteitslabel. Hierdoor bent u zeker van de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw systeem. Op vraag kunnen wij dus steeds het nodige INCERT attest afleveren voor uw verzekeraar. Mits instelling word u voortaan of afstand op de hoogte gebracht van elke (poging tot) uitschakeling van uw systeem.

2 knoppen voor intuïtieve bediening zorgt voor gebruiksgemak.

De bediening van uw JABLOTRON 100-alarmsysteem is heel eenvoudig – één druk op de knop volstaat. Dit kan omdat elke knop op een segment een zone in uw huis vertegenwoordigt, het onafhankelijk apart wapenen van uw tuinhuis, poolhouse of zelfs wagen was nooit eenvoudiger. Via onze mobiele app MyJABLOTRON kunt u uw alarmsysteem op afstand bedienen, en apparaten of toestellen in uw huis beheren. U ziet meteen wat er thuis gebeurt waar u ook bent: op vakantie, op uw werk of als u aan het winkelen bent.

Moet u tijdelijk de golden retriever van de buren bijhouden in uw berging, maar zal deze alarm veroorzaken bij beweging? Komt de familie mee fonduen bij u thuis, maar gaat het brandalarm hierdoor in alarm? Geen probleem, via de MyJABLOTRON app kunt u zeer eenvoudig tijdelijk deze desbetreffende zone buiten dienst zetten. Een volledige controle over uw eigen systeem zorgt voor geen overlast van valse alarmen. Via de app heeft u:   

  • Een overzicht van alle JABLOTRON-apparaten
  • Controle over uw alarmsysteem alsof u een fysiek bedieningspaneel gebruikt
  • De mogelijkheid bv. uw garagepoort van op afstand open te sturen
  • Toegang tot gegevens zoals de geschiedenis, gebruikerscodes aanpassen, ...