Heeft u al eens gedacht aan de erge gevolgen die een brand met zich kunnen meebrengen?

Integreer een brand detectiesysteem in uw beveiligingsplan. Alle huidige alarmcentrales zijn in staat om meldingen van brand detectoren te verwerken en u te behoeden van ernstige schade of lichamelijk letsel. Dit geeft een groot gevoel van veiligheid indien u aanwezig bent in uw woonst of bedrijf, en het gaat nog verder want indien aangesloten op de meldkamer of gsm weet je op elk ogenblik van de dag dat bij jouw thuis alles in orde is. Bovendien is dit een minimale kost in vergelijking met een mensenleven.

Tijdens de conceptbepaling van een branddetectie systeem zijn productkennis en ervaring van primordiaal belang.

Situatiegezien zijn er veel factoren die invloed kunnen hebben op het systeem: een garage met uitlaatgassen, een houtzagerij met fijn stof, een vochtige omgeving met dampontwikkeling, dit zijn allemaal externe factoren die een direct invloed hebben op de detectie. De technologie die achter een dergelijke detector zit vereist zodus een grondige kennis van plaatsingsmogelijkheden rekening houdend met omgevingsfactoren.

Naast een branddetectiesysteem is er in ons gamma ook plaats voor gas -en koolmonoxydetectie, wat een stille maar zekere dood kan teweeg brengen. Al deze producten kunnen gelinkt worden aan meldkamer en sms functie zodat er altijd iemand verwittigd wordt. Bij grote bedrijven kunnen na detectie van een brandmelding interne procedures opgestart worden om op deze manier mensenlevens te redden.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.