Heb jij ook graag terug een veilig gevoel na een inbraak of wens je preventief iets te doen aan het veilig gevoel? 

Pas wanneer een alarmsysteem 100% voldoet aan uw wensen, zal u zich ook echt veilig voelen. Een alarmsysteem is steeds een op maat gemaakte oplossing zodat uw levenspatroon in uw woonst of bedrijf niet gestoord word. Daarom komen wij steeds ter plaatse om een concept uit te werken naar uw behoeften.

De werking van een alarmsysteem wordt opgedeeld in verschillende componenten:

1. Het systeem en alle bijhorende randcomponenten, deze kunnen zowel bekabeld als draadloos geplaatst worden

Een alarmsysteem moet een oplossing bieden voor u! Elk systeem wordt dan ook op maat gemaakt. Zo zijn we zeker dat we u en uw eigendommen een optimale bescherming kunnen bieden. Elementen zoals de te bewaken delen zijn technische elementen waarbij wij rekening dienen te houden. Tijdens een bezoek ter plaatse bekijken we welk alarmsysteem het best bij u past specifiek voor uw toepassing.

Daarna zal er gekeken worden naar de strategische plaatsing van uw alarmcomponenten, uiteraard rekening houdende met uw wensen. Na een dergelijk bezoek vloeit er een offerte uit die in detail vertegenwoordigt wat er bij jouw geplaatst gaat worden.

2. De doormelding naar de buitenwererld toe, de manier om ongewenst bezoek door te melden naar meerdere gsm's en/of een meldkamer.

Het type van alarmdoormelding kan u zelf kiezen. U kan kiezen voor SMS verwittiging of meldkamer. Mogelijkheden via smartphone of tablet bestaan heden ook met de technische vooruitgang. Echter zonder communicatie naar de buitenwereld toe verliest elk alarmsysteem een deel van zijn effectiviteit.

Een permanente monitoring onder een 24/7 supervisie van professionele operatoren zorgt ervoor dat uw alarmmelding direct gehoor krijgt ongeacht het tijdstip. Dit maakt dat politie of hulpdiensten direct worden ingelicht. Hierdoor kan er snel gehandeld worden bij inbraak of in geval van een noodsituatie.

3. De opbouw van de installatie en de reden waarom wij voor bepaalde oplossingen kiezen worden besproken samen met jullie op de dag van ons bezoek.

APS BEVEILIGING staat garant voor kwaliteit, daarom gebruiken wij enkel apparatuur die gekeurd zijn door het ministerie binnenlandse zaken "afdeling preventie" (MIBZ) en het INCERT label dragen. (INCERT=kwaliteitslabel onder verzekeraars)
Op vraag kunnen wij steeds het nodige INCERT attest afleveren voor uw verzekeraar.

Wij kijken er naar uit u terug een veilig gevoel te bezorgen
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.